LETO d.o.o. - PSI - SCHESIR

Leto logo

| početna | o nama | asortiman | akcije i novo | kontakt | zaštita podataka |

SCHESIR

Leto Facebook page

SCHESIR DOG konzerve za pse su samo birani sastojci prirodnog porekla, od prvoklasne tunjevine sa otvorenih mora do čistog pilećeg mesa u mnogobrojnim bogatim,ukusnim i prefinjenim specijalitetima. Sadrže samo probrane sveže komadiće mesa bez kostiju,kože,iznutrica,krvi. Ne sadrži genetski modifikovane sastojke i podjednak kvalitet je garantovan na celom svetskom tržištu. U SCHESIR DOG specijalitetima fileti mesa su jasno vidljivi,a njihovom ukusu,mirisu i obliku ne mogu odoleti ni najprobirljiviji psi. Za dobro zdravlje ljubimaca čisto meso u našim proizvodima obogatili smo omega 3 i omega 6 esencijalnim masnim kiselinama,frukto-oligosaharidima, alojom i morskim algama. Psi ih prosto obožavaju. SCHESIR hrana ( specijaliteti ) za pse dostupna je u mnogo različitih ukusa i 5 osnovnih varijeteta:
-SCHESIR DOG 150g- čisto pileće meso ( piletina i aloja za štence,piletina i aloja za odrasle,piletina i govedina,tunjevina,piletina ili piletina i šunka ) -SCHESIR DOG 285g- čisto pileće meso i povrće ( piletina/krompir, piletina/bundeva, piletina/spanać i piletina/grašak )
-SCHESIR DOG WITH FRUIT 150g- čisto pileće meso i voće ( piletina/papaja, piletina/ananas i piletina/jabuka )
-SCHESIR DOG ZUPPA 156g- supe od prirodnih biranih sastojaka ( pileća supa, supa Maremonti-sa tunjevinom i supa od skuša,sardina,škampa i tapioke )
-SCHESIR DOG MULTIPACK 4x85g- čisto meso (piletina/govedina, piletina/jagnjetina,piletina/ćuretina i tunjevina/brancin)
U svakom koraku nastanka naših novih linija proizvoda vodili smo računa da u potpunosti zadovoljimo najviše ekološke kriterijume i doprinesemo očuvanju prirodne okoline ( za buduće generacije! ).
Tako smo i izabrali proizvođača koji sa više od 40 godina iskustva u proizvodnji prirodne hrane obezbeđuje najviše standarde kvaliteta i sigurnosti higijene po HACCAP i GMP programima.
Vrhunski prirodni SCHESIR proizvodi mogu se naći samo u specijalizovanim pet šopovima, veterinarskim apotekama i ambulantama i garden centrima čija preporuka vredi.

Konzerve za pse sa voćem 150g (originalno pakovanje 10/1)