LETO d.o.o. - PSI - OPTI LIFE ZAMENJUJE BENTO KRONEN VERSELE-LAGA

Leto logo

| početna | o nama | asortiman | akcije i novo | kontakt | zaštita podataka |

OPTI LIFE ZAMENJUJE BENTO KRONEN VERSELE-LAGA

Leto Facebook page

OPTI LIFE zamenjuje BENTO KRONEN

U toku je tranzicija Versele-Laga programa dehidrirane hrane vrhunskog kvaliteta iz linije Bento Kronen u novu: Opti Life

Zbog obimnosti novog programa Opti Life ova stranica je trenutno u stalnoj dopuni i doradi. Katalog na engleskom jeziku o kompletnom programu Opti Life, možete preuzeti klikom na PDF sličicu sa leve strane.

MOLIMO VAS POGLEDAJTE OVDE U KOJIM PROIZVODIMA NAŠ OPTI LIFE PROGRAM  ODLUKOM PROIZVOĐAČA Versela- Laga NV Belgium MENJA PROIZVODE BENTO KRONEN NUTRITIONAL BALANCE PROGRAMA.

zamenjuje

OPTI LIFE – otkrijte novu Opti Life liniju dehidrirane hrane za optimalnu ishranu Vašeg psa.

Zdravlje psa počinje zdravim životnim navikama. U tome bitnu ulogu ima svakodnevna ishrana Vašeg voljenog psa. Zato je najbolje izabrati kvalitetnu hranu prilagođenu svim specifičnim potrebama Vašeg psa.
Zahvaljujući temeljnim istraživanjima iz oblasti procesa varenja, ukusa i svarljivosti hrane koje Versele-Laga pažljivo radi u sopstvnom savremnom centru, u prilici smo da ponudimo ne samo najbolji već i savršeno odgovarajući svakodnevni zdrav obrok Vašem psu.

VERSELE-LAGA OPTI LIFE hrana visokog kvaliteta sadrži samo najbolje sirovine. Proteini i masti su iz mesa životinja pogodnih za ishranu ljudi, a osnova ugljenih hidrata u hrani je pirinač. Ne sadrži kukuruz ili pšenicu.
Osim kvaliteta samih sirovina od kojih se hrana proizvodi bitnu ulogu u kvalitetu hrane igra i sam proizvodni proces. Opti Life se proizvodi po striktnim higijenskim ulovima kao i hrana za ljude u Versele Laga fabrici u Belgiji koja poseduje i IFS sertificat( izdaje ga nezavisno telo), baziran na HACCP garanciji kvaliteta.

I za velike i za male
Kao i ljudi tako i psi imaju različite potrebeu svakodnevnoj ishrani u zavisnosti od veličine, godina, težinei nivoa dnevnih aktivnosti. Opti Life linija suve hrane prati sve ove specificne zahteve kroz tri različita programa: MINI - za male rase, MEDIUM - za sednje rase i MAXI - za velike rase. U okviru njih su različite hrane za odredjeni period života od prvog dana , pa do poznih godina.

Piletina, Jagnjetina ili Losos
Psi su po prirodi mesojedi, tako današi proizvodi sadrže u visokom procentu proteine isključivo životinjskog porekla. Ovi visoko-kvalitetni poteini garantuju zdravu strukturu tela, optimalan rast i razvoj mišića, kostiju, kože, dlake, kao i mnoge druge bitne procese u organizmu psa.
Opti Life proizvodi sa oznakom Chicken&Rice, sadrže isključivo životinjske proteine samo iz piletine i jaja. To ih čini veoma hranljivim i lako svarljivim, a takodje smanjuje mogućnost intolerancije na hranu.
I pored svega, neki psi su po prirodi osetljiviji o drugih i njihov mnogo osetljivji digestivni takt može da ne prihvati odredjene proteine iako su besprekornog kvaliteta i porekla. Takvim psima treba ponuditi hranu na bazi jagnjetine Opti Life Adult Digestion ili lososa Opti Life Skin Care. Ove hrane uz jagnjetinu ili meso lososa sadrže i pirinač ali i mnoge druge prirodne sastojke i nutritiente koji povratiti Vašem psu zdravlje, kondiciju i imunitet.

Od šteneta do odraslog psa
Štenci su uvek lepi i privlačni ali od kada se odvoje od majke vlasnik šteneta je dužan da mu obezbedi kvalitetne životne uslove i valjanu negu i hranu,a to je velika odgovornost. Upravo tih prvih godinu dana su presudni za dalji kvalitet života psa, kako po pitanju socijalizacije tako i po pitanu zdravlja i dugovečnosti. Od presudnog značaja u ovom periodu je ishrana šteneta. U ovoj ranoj fazi života pružite vašem štenetu najbolju ishranu jer to je jedan od osnova za zdravog, stabilnog i vitalnog psa za ceo njegov život. Opti Life hrana je odličan izbor ne samo svojim sastavom, kvalitetom namirnica od kojih se proizvodi i proizvodnom tehnologijom već i u mnogim drugim pojedinostima kao što su: prilagodjenost veličine granula veličini i uzrastu psa , odličan ukus- psi je veoma rado jedu , lak prelazak s drugih hrana na Opti Life. Bogat izbor programa garantuje da ćete svakako pronaći odgovarajću hranu Vašem psu u odnosu na njegovu životnu dob, veličinu,dnevne potrebe za energijom kao i za rešavnje problema lošeg varenja,intolerancije na hranu,viška kilograma i problema sa kožom i dlakom zbog neodgovarajuće ishrane.

Ponudite Vašem psu Opti Life i budite sigurni da ste mu pružili najbolje, a on će Vam uzvratiti na nabolji način kako samo psi to umeju.