LETO d.o.o. - PSI - ESSENTIAL GRAIN FREE - MIN. 74% DO 88% MESA

Leto logo

| početna | o nama | asortiman | akcije i novo | kontakt | zaštita podataka |

ESSENTIAL GRAIN FREE - MIN. 74% DO 88% MESA

Leto Facebook page

ESSENTIAL HRANA predstavlja revoluciju u ishrani kućnih ljubimaca na kojoj će Vam pas ili štene biti zahvalni. Teško za poverovati? Dozvolite nam da objasnimo.
Razvili smo ESSENTIAL sa filozofijom da kvalitetne namirnice doprinesu oslobađanju punog potencijala vašeg psa - kroz postizanje njihovog najuravnoteženijeg ponašanja (BOF) i optimalno zdravlje, iz godine u godinu. Verujemo da Vi i Vaš pas ne zaslužujete ništa manje od toga. Pretvaranje naših ambicija u realnost znači da su naši sastojci i sastav klasa za sebe.
Dobrodošli u svet ESSENTIAL hrane.

O SADRŽAJU I MEŠAVINI
ESSENTIAL obroci se pripremaju sa min. 42% do 55% potpuno sveže piletine, lososa, pastrmke, haring, jagnjetine, divljači i jaja. U skladu sa anatomskim potrebama psa, svaka hrana je uravnotežena sa min. 74% do 88% svežeg/suvog mesa, jaja i ribe, plus povrće, bobice, semenke, voće, biljke, vitamini i minerali. Kako bi se sačuvala nutritivna vrednost naših svežih sastojaka, ESSENTIALS se priprema na samo 90°C. Svi naši sastojci su najvišeg kvaliteta.

ŠTA ĆE VAM REĆI NOS
Kada otvorite prvu vreću ESSENTIAL hrane bićete iznenađeni onim što ćete uočiti – svež, prirodan i primamljiv miris, koji će sam po sebi promeniti Vaš pogled na ono što ste mislili da bi obrok za psa trebalo da bude.

ŠTA JE HRANA OPTIMIZOVANA PONAŠANJU (BOF)?
BOF je princip kreiranja hrane koja odgovara prirodnoj ishrani Vašeg psa. Upravo smo to postigli. Naša hrana obezbeđuje stabilnost nivoa šećera Vašeg psa. Visok sadržaj svežeg mesa stimuliše instinkte, a niska temperatura tokom pripreme znači da Vaš pas dobija najbolje nutritivne vrednosti. Bobice, semenke i biljke imitiraju sadržaj želuca plena, a njena veličina i konzistentnost obezbeđuju da će obrok biti sažvakan pre nego se proguta.

UZAJAMNI ODNOS PONAŠANJA I ISHRANE
ESSENTIAL će imati pozitivan uticaj na skoro sve pse (BOF). Možete očekivati da pas bude miran i uravnotežen pre, za vreme i posle hranjenja. Kupci nam govore i o drastičnom smanjenju lošeg ponašanja svojih pasa i u nekim slučajevima, čak i o potpunom nestajanju. Pokušajte sa ESSENTIAL hranom i uverite se šta može da uradi za Vašeg psa.

KVALITET ŽIVOTA
Stara mantra “Ono si što jedeš” se odnosi i na Vašeg psa. Neki vlasnici biraju ishranu “Kosti i sirova hrana” (BARF), sa uverenjem da unapred pripremljen obrok ne može dati pun potencijal zdravlja i ponašanja psa. ESSENTIAL hrana daje isti kvalitet života kao BARF ishrana, bez stresa i nekonfornosti prilikom rukovanja i pripreme smrznutog/sirovog mesa, kostiju i iznutrica.

Šta je QSE?
Sve čime se bavimo u ESSENTIAL timu vođeno je sa tri osnovne vrednosti:
•    Quality – Kvalitet. Samo najbolje je dovoljno dobro... tačka.
•    Service – Usluga. Nivo usluge koji je izvan očekivanja.

•    Enthusiasm – Entuzijazam.

Naši rezultati nam pružaju radost i energiju da nastavimo da se unapređujemo.

DAJTE NAM 30 DANA I IZAZOV 
Obećavamo da ćete u roku od 30 dana primetiti poboljšanje, čak i ako je Vaš pas već u optimalnoj ravnoteži. Sigurni smo da ćete i Vi i Vaš pas biti u potpunosti zadovoljni sa ESSENTIAL hranom.

NAŠ SETIFIKAT ZDRAVLJA I KVALITETA
Naši sastojci govore za sebe:
Probiotici: MOS & FOS + lucerka
Bobičasto voće: brusnica, akai, borovnica, dud
Voće: jabuka, paradajz, pomorandža, kruška
Povrće: šargarepa, grašak, spanać, karfiol
Bilje: morska trava, zeleni čaj, đumbir, neven
Sastojci za gipkost: glukozamin, MSM, hondroitin

MALA KOMPANIJA SA VELIKOM VIZIJOM
•    Veoma iskusan tim profesionalaca.
•    8 različitih recepata kojima možemo pratiti Vašeg psa tokom celog života.
•    Aktivna podrška obolelim životinjama širom sveta donacijama u iznosu od 50% ostvarenog profita.
•    BRC sertifikat sa ocenom A (najbolja zdravstvena ispravnost hrane).
•    Zvanični partneri koji mogu i koji će napraviti razliku.

VAŠA PRVA VREĆA ESSENTIAL HRANE
Velika dobrodošlica od strane kompletnog tima ESSENTIAL hrane. Prva vreća će biti uvod u neverovatnu promenu ishrane i načina života Vašeg psa. Možete uvesti hranu postepeno tokom perioda od 4 do 7 dana ili od prvog dana. Možete očekivati povećanje nadutosti u prvoj nedelji. Tada se pas prilagođava promeni u ishrani i to je sasvim normalno. Tokom ove nedelje će veličina stolice psa ostati ista, ali može neznatno omekšati. Jednom kada se pas potpuno prilagodi, možete se radovati, znajući da mu sa ESSENTIAL hranom, dajete najbolju šansu za ispunjen i uravnotežen život. I zapamtite, besplatna pomoć i saveti su Vam uvek dostupni putem naše namenske linije za pomoć: 011/6301301 (od 10 do 16 h).