Leto logo

| početna | o nama | asortiman | akcije i novo | kontakt | zaštita podataka |

GREENFIELDS KOZMETIKA

Leto Facebook page

O nama
Specijalisti kada je u pitanju  nega ljubimaca
Sa preko 20 godina iskustva Greenfields je kompanija koja je specijalizovana na polju nege kućnih ljubimaca, posebno pasa. Jedan od razloga zbog čega je ova kompanija među vodećima na ovom polju je i fokus na svaki tip dlake ljubimaca. Bilo da Vaš pas ima kovrdžavu, oštru, belu ili tamnu dlaku, mi smo ubeđeni da shodno svom tipu dlake on zaslužuje i poseban šampon.
Mi ljubimcima nudimo tačno ono što im je potrebno zahvaljuljući znanju, iskustvu i visokom kvalitetu proizvoda koje pravimo. Naše znanje i iskustvo se ogleda u paleti proizvoda obogaćenih prirodnim ekstaktima, predivnim mirisima i veselim bojama. Cela paleta šampona se proizvodi u Holandiji, obogaćena je prirodnim sastojcima, ne sadrži paraben, bio-razgradljiva je, PH uravnotežena i ne izaziva alergijske reakcije.
Inovacija
Inovativnost odlikuje našu kompaniju od samog njenog otvaranja. Ona se odlikuje kako u stvaranju posebnih vrsta šampona za svaki tip dlake ljubimaca do samog sastava šampona. Šampon za kovrdžavu, oštru, tamnu ili svetlu dlaku: Greenfields ima rešenje!

SASTOJICI

ALOE VERA
Biljka Aloe vera je lekovita biljka za koju se znaveć hiljadama godina. Najpoznatija je kao prirodno sredstvo za zaštitu kože od infekcija i bakterija. Pored toga Aloe vera omekšava i hrani kožu i dlaku i tako ih održava jakim i zdravim. Šampon sa Aloe verom sadrži upravo ekstrakt ove biljke kao jedan od glavnih sastojaka.

ULJE CREVENE KLEKE(Juniperus oxycedrus)
Dobija se destilacijom grana i drveta  crvene kleke. Destilacijom se dobijaju tri sloja: donji sloj koji sadrži katran, srednji sloj koji je pun vode i gornji sloj u kome ima dosta prirodnih ulja.Poslednji sloj,ulje, ima jaku aromu drveta i dima. Ovo ulje se većinom koristi protiv peruti i za smirivanje iritacija kože a najviše ga ima upravo u našem šamponu protiv peruti,Anti –dandruff shampoo.

ULJE  ČAJNOG DRVETA
Ovo ulje se dobija iz australijskog čajnog drveta. Ovo esencijalno za koje se veruje da ima antibakterisjko svojstvo, često se koristi prilikom ujeda insekata ili drugih infekcija. Pored toga umiruje i omekšava suvu kožu koja se peruta. Naš šampon After Bite sadrži ekstrakt ulja čajevca.

VITAMIN B5
Vitamin B5 tj. Pantenol sprečava dehidrataciju, ojačava dlaku i daje joj sjaj. Manjak vitamina B5 može izazvati opadanje dlake. Vitamina B5 najviše ima u našem kombinovanom šamponu sa balzamom kao i u šamponu za štence-Dog shampoo i Puppy shampoo.

KAMILICA
Kamilica je poznata po svojim umirujućim svojstvima. Pored toga ona nežno čisti dlaku dok u isto vreme održava prirodni balans. Takođe prosvetljuje prirodnu boju krzna pa je idealna za pse bele i svetle dlake . White coat šampon sadrži ekstrakt kamilice.

PROTEINI SVILE
Proteini svile smiruju i hidriraju dlaku ali je ne otežavaju. Ovaj sastojak uspostavlja PH balans dlake i čini je mekom, sjajnom i zdravom.  Naš šampon za svilenkastu dlaku,Silky coat, sadrži ovaj sastojak koji joj  daje extra sjaj