Essential Older - 12.5kg

Essential Older je kompletan obrok namenjen ishrani starijih pasa.

Essential Older

Opis i sastav proizvoda:

KOJIM PSIMA JE NAMENJENA?

ESSENTIAL OLDER je kompletan obrok namenjen ishrani starijih pasa. Pripremljen sa povećanim količinama sveže piletine i pačetine ESSENTIAL OLDER ima optimalan sastav kako bi starijim psima pružio kondiciju i bolji kvalitet života.

Svi sastojci su vrhunskog kvaliteta na koji ste navikli kada je u pitanju ESSENTIAL linija proizvoda. Hrana prati BOF koncept ishrane pasa.

SAVET:

Možete početi sa hranjenjem Vašeg psa ESSENTIAL OLDER hranom kada dostignu 2/3 njihovog očekivanog životnog veka

BOF -koncept ishrane baziran na održavanju optimalnog nivoa šećera u krvi ljubimaca tokom čitavog dana, a koji oponaša prirodnu ishranu pasa Mi u ESSENTIAL-u smo uspeli da postignemo ovo uz pomoć naše nagrađivane hrane koja pozitivno menja kvalitet života pasa i mačaka.

BOF osigurava da nivo šećera u krvi ljubimca u svakom momentu bude na optimalnom nivou.Visok sadržaj svežeg mesa i niska temperatura na kojoj se ono termički obrađuje znači da naša hrana sadrži fantastične nutritivne vrednosti u odnosu na hrane koje se masovno proizvode i koriste u ishrani pasa.

Bobice, semenje i bilje imitiraju sadržaj stomaka plena pasa u prirodi a veličina i oblik samih granula obezbeđuju da ih pas dobro sažvaće pre nego što ih proguta.

Rezultati korišnjenja naše hrane, napravljene po BOF konceptu oduzimaju dah.

Ishrana ESSENTIAL-om će pozitivno uticati na mentalno zdravlje Vašeg psa. Neki izveštaji govore o dramatičnim promenama u ponašanju, neki o nešto manjim promenama ali svakako promena postoji u svim slučajevima.

VAŠA PRVA VREĆA ESSENTIAL HRANE:

Velika dobrodošlica od strane kompletnog tima ESSENTIAL hrane. Prva vreća će biti uvod u neverovatnu promenu ishrane i načina života Vašeg psa. Možete uvesti hranu postepeno tokom perioda od 4 do 7 dana ili od prvog dana. Možete očekivati povećanje nadutosti u prvoj nedelji. Tada se pas prilagođava promeni u ishrani i to je sasvim normalno. Tokom ove nedelje će veličina stolice psa ostati ista, ali može neznatno omekšati. Jednom kada se pas potpuno prilagodi, možete se radovati, znajući da mu sa ESSENTIAL hranom, dajete najbolju šansu za ispunjen i uravnotežen život.

SAVET:

Počnite sa ishranom ESSENTIAL hranom davanjem 10% manje hrane u obroku nego uobičajeno.

RECEPT:

Sveža piletina I pačetina, slatki krompir, sušena piletina I pačetina, grašak, celo sveže jaje, slatki krompir, vlakna graška, laneno ulje, pileća mast, sveži losos I pastrmka, izdanci lucerke, bujon od džigerice, vitamini, minerali, MOS, FOS, glukozamin, hrondoitin, MSM ( iz prirodnih izvora ), brusnica, akai bobice, borovnica, dudinja, jabuka, paradajz, pomorandža, kruška, šargarepa, spanać, karfiol, alge, neven, ženšen,, zeleni čaj, đumbir.

PRIPREMLJENO NA TEMPERATURI OD 90 STEPENI CELZIJUSA

SAVET ZA VLASNIKE IZBIRLJIVIJIH PASA :

Po našem iskustvu, većini pasa je ukus ESSENTIAL hrane neodoljiv. Ipak, nemojte se iznenaditi ako Vaš pas ne pojede ceo obrok. Ovo nije do ukusa hrane već do toga što ESSENTIAL hrana brže daje osećaj sitosti na šta će se pas vremenom navići.

Ako je Vaš pas posebno izbirljiv pokušajte da prelijete toplu vodu preko granula. Ako to ne uspe umešajte 1 do 2 kafene kašičice OMEGA 3 ulja u obrok.

SASTAV: Sveža piletina i pačetina,losos, pastrmka i jaja čine 78% sastava hrane  od čega su 45% sveže namirnice

Ostale sirovine čine povrće, semenje, bilje, bobice, voće, vitamini i minerali.

ANALITIČKI SASTAV:  Proteini 32%, Masti 14%, Minerali 8%, Voda 8,5%, Omega 6  2,2%, Omega 3  1,6%,  Kalcijum 1,7%, Fosfor 1,4%, Glukozamin 0.09%, Hrondroitin 0,07%

DODACI PO KILOGRAMU: Vitamin A 15000 IU/kg, Vitamin D3 2000 IU/kg, taurin 1500 mg/kg, gvožđe 333 mg/kg, mangan 233 mg/kg, cink 233 mg/kg, bakar 15 mg/kg, jod 1,6 mg/kg, selen 0,57 mg/kg, 

Sadrži prirodne prezervanse i antioksidanse

 

Dostupno u pakovanjima od 3kg i 12,5kg

 

 

Tabela ishrane:

Essential Older dodatna slika Essential Older dodatna slika

ID proizvoda:

 • Brend:
  Essential Foods
 • Linija:
  Essential Foods grain free
 • ID:
  1365
 • Naziv:
  Essential Older
 • Neto:
  12.5kg
 • Vrsta:
  PSI
 • Podvrsta:
  -
 • Uzrast (tip vrste):
  stari
 • Tip proizvoda:
  Dehidrirana hrana vrhunskog kvaliteta
 • Proizvođač:
 • Neto ostali:
  3kg