Nutri Plus - 5kg

Dijetetski suplement koji sadrži vitamine, minerale, elemente u tragovima, elektrolite, masne kiseline i amino kiseline namenjen takmičarskim konjima i konjima koji imaju intenzivne treninge

Nutri Plus

Opis i sastav proizvoda:

Dijetetski suplement koji sadrži vitamine, minerale, elemente u tragovima, elektrolite, masne kiseline i amino kiseline namenjen takmičarskim konjima i konjima koji imaju intenzivne treninge

Konji koji imaju intenzivne treninge imaju povećane potrebe za nizom lako apsorbujućih nutrienata. Cavalor je stvorio dijetetski suplement koji uz hranu kojom se konji inače hrane, zadovoljava njihove sve dnevne nutritivne potrebe. 

Posebno pogoduje konjima čija je ishrana bogata žitaricama.

Indikacije za davanje ovog dijetetskog suplementa su kod konja u intenzivnom treningu kao i kod onih koji se oporavljaju od neke bolesti.

Konji u intezivnim treninzima i visokim nivoima takmičenja imaju odgovarajuću potrebu za širokim spektrom hranljivih materija koje su lako svarljive. U saradnji sa trenerima i jahačima, Cavalor je razvio obogaćen dodatak normalnim obrocima koji ispunjava dnevne potrebe aktivnih konja. To je posebno dizajniran preparat za one porcije koje uključuju mnogo žitarica ili tradicionalnih obroka(zob, seno). Ovaj proizvod se daje konjima koji trebaju da ispolje vrhunske performance ili koji se treniraju, ali takođe i kod konja koji se oporavljaju nakon dugog perioda neaktivnosti ili bolesti.

 

Sastav i bezbednost proizvoda:

Ova formulacija sadrži određene visoko kvalitetne vitamine, elektrolite, masne kiseline, minerale i elemente u tragovima. Posebna pažnja je posvećena odličnom unosu, i kao rezultat toga, aktivnost hranljivih materija je izuzetno visoka. Visoka efikasnost nije određena samo u supstancama koje se koriste u formulaciji(više od 50 različitih sastojaka), već i po količini i visokom kvalitetu hranljivih materija.

Sastav proizvoda: vitamini A, D3, K3, B1, B2, B3, B6, B12; folna kiselina, holin, biotin, lizin, metionin; elemente u tragovima: bakar, gvožđe, jod, kobalt, mangan, cink, natrijum, magnezijum, kalcijum, fosfor, kalijum, selen.

Način primene:

Dajte kao dodatak svakodnevnoj ishrani

Doziranje po životinji dnevno:

–  Ždrebad i poniji: 50-100 grama

– Konji u razvoju: 100-150 grama

– Odrasli konji (u mirovanju / lakši fizički napori): 120 grama

– Odrasli konji (u toku obuke / takmičenja): 150-200 grama

– Kobile, ždrebad i kobile u laktaciji: 150-200 grama

– Pastuvi: 150- 200 grama

Maksimalna doza: 400 grama po životinji dnevno.

Dostupno u pakovanjima od 5kg i 25kg

Tabela ishrane:

Za dodatne informacije kontaktirajte nas na info@leto-pet.rs

ID proizvoda:

 • Brend:
  Kondicija i energija
 • Linija:
  DODACI - Trening, kondicija i energija
 • ID:
  6108
 • Naziv:
  Nutri Plus
 • Neto:
  5kg
 • Vrsta:
  KONJI
 • Podvrsta:
  -
 • Uzrast (tip vrste):
  -
 • Tip proizvoda:
  -
 • Proizvođač:
 • Neto ostali:
  25kg